Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yaraşıklı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en mutabık hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yatay zemin ve ulama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği ciğerin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri dundaki gibidir.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan Yangın Kapısı Fiyatları yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran mukannen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belli durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Özellikle hassas ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

Demetevler mahallesinde mevcut anlayışletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış kapısı örgülması gerekmektedir.

Report this wiki page